A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Відкриття відділення денного перебування в м. Світлодарськ

Дата: 24.01.2019 16:50
Кількість переглядів: 667

Фото без опису

Одним з пріоритетних напрямків діяльності Бахмутської райдержадміністрації є соціальний захист вразливих верств населення. Райдержадміністрація всебічно сприяє роботі Комунальної установи «Бахмутський районний територіальний центр», яка опікується одинокими літніми людьми, інвалідами. З метою покращення соціального обслуговування жителів м. Світлодарськ за ініціативи райдержадміністрації сьогодні у місті відкрито філію комунальної установи – відділення денного перебування.

На урочистому відкритті були присутні голова райдержадміністрації Дмитро Дресвянніков і його заступник Тетяна Єрохіна, директор КУ «Бахмутський райтерцентр» Ніна Ісікова, Світлодарський міський голова Анатолій Брехунець, представники громадської організації «Проліска», за фінансової підтримки якої для відділення придбані тренажери, меблі, медичний інвентар і оргтехніка, представники місцевої та регіональної преси. Були запрошені й мешканці міста, ті, хто відтепер тут матиме змогу  отримати медичні поради та консультації, займатися спортом, змістовно проводити своє дозвілля.

Відкриття ще однієї соціальної установи у місті, що розташоване на лінії зіткнення,  –  це знакова подія. Люди відчуватимуть, що влада турбується про них. Життя поступово налагоджується навіть у безпосередній близькості до лінії зіткнення. Щиро дякуємо за допомогу організаціям і підприємствам, всім, хто небайдужий до непростого сьогодення жителів Бахмутського району.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора