A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

На апаратній нараді першого заступника голови райдержадміністрації розглянули питання соціальної сфери

Дата: 04.03.2019 16:50
Кількість переглядів: 682

Фото без опису

4 березня перший заступник голови Бахмутської райдержадміністрації Тетяна Єрохіна провела апаратну нараду за участі керівників структурних підрозділів соціальної сфери, головного спеціаліста відділу економічного розвитку і торгівлі райдержадміністрації.

На початку наради Тетяна Іванівна ознайомила присутніх з підсумками засідання Ради регіонального розвитку при Донецькій облдержадміністрації, що відбулось 1 березня у м. Маріуполь. Приємно відзначити, що до мапи Плану перспективного розвитку Донецької області на 2019-2021 роки включені інфраструктурні об’єкти Бахмутського району.

Коло питань, розглянутих на апаратній нараді, досить широке: кадрові питання, співробітництво з міжнародними організаціями, укріплення матеріально-технічної бази та функціонування об’єктів соціальної сфери. Тетяна Іванівна також звернула увагу керівників структурних підрозділів  на збільшення кількості звернень, що надходять до райдержадміністрації, та підкреслила необхідність ретельного вивчення порушених громадянами питань і підготовки відповідей у встановлені законодавством терміни.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора