A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Дмитро Дресвянніков ознайомився з діяльністю ТОВ «Агроінвест» і відвідав тепличне господарство з унікальною технологією вирощування

Дата: 16.04.2019 16:46
Кількість переглядів: 599

Фото без опису

16 квітня голова Бахмутської райдержадміністрації Дмитро Дресвянніков разом з начальником управління агропромислового комплексу та розвитку сільських територій райдержадміністрації Ольгою Геліч з робочим візитом побував у ТОВ «Агроінвест», що розташоване на території Клинівської сільської ради.

ТОВ «Агроінвест» спеціалізується на вирощуванні зернових і технічних культур, овочів у закритому грунті, займається розведенням свиней.

Дмитро Олександрович зустрівся з керівником сільськогосподарського підприємства Валентиною Іванівною Басовою, оглянув адміністративну будівлю, побував на виробничому майданчику, де проводиться підготовка техніки до посіву просапних культур, а також відвідав теплицю, де за унікальною технологією вирощуються огірки.

Під час зустрічі обговорювались питання господарської діяльності, перспективи розвитку підприємства. Дмитро Олександрович підкреслив важливість розвитку тепличного господарства з унікальною технологією вирощування, яке на сьогоднішній день є єдиним у Бахмутському районі, та запевнив, що райдержадміністрація всебічно сприятиме розвитку агропромислового бізнесу в районі.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора