A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Дмитро Дресвянніков ознайомився з діяльністю підприємств агропромислового комплексу на території Іванівської сільської ради

Дата: 23.05.2019 16:42
Кількість переглядів: 724

Фото без опису

23 травня під час робочої поїздки голова Бахмутської райдержадміністрації Дмитро Дресвянніков відвідав підприємства агропромислового комплексу, розташовані на території Іванівської сільської ради: фермерські господарства «Красносільчанка»          (в.о. голови Сергій Амелін) і «Йота» (голова Вадим Спіцин), Товариство з додатковою відповідальністю «Красносільське» (директор Галина Бесєдіна), які спеціалізуються на вирощуванні зернових і технічних культур. Крім того, товариство «Красносільське» займається розведенням великої рогатої худоби.

Дмитро Олександрович зустрівся з керівниками, разом оглянули виробничі приміщення, побували на ланах, обговорили перспективи розвитку аграрного сектору та труднощі, які доводиться сьогодні долати сільгоспвиробникам задля налагодження сталої роботи підприємств.

Також керівник району ознайомився з діяльністю ФГ «Чайка плюс».  Директор Володимир Сядристий розповів, що підприємство спеціалізується на вирощуванні у   відкритому ґрунті пізніх овочів (моркви, буряка, капусти, картоплі), а також саджанців плодових культур і насаджень для озеленення населених пунктів, приватних садиб. Разом оглянули ділянки, де вирощуються овочі та декоративні культури.

Спілкуючись з керівниками агропромислових підприємств, Дмитро Олександрович запропонував їм розглянути можливість створення кооперативів задля розширення спектру діяльності підприємств і підвищення конкурентної спроможності. Керівник району запевнив, що завжди відкритий для діалогу з сільгоспвиробниками задля пошуку шляхів вирішення проблемних питань.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора