A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Випускний вечір в «Університеті третього віку» м. Часів Яр

Дата: 23.05.2019 16:40
Кількість переглядів: 596

Фото без опису

23 травня в «Університеті третього віку» м. Часів Яр Комунальної  установи «Бахмутський районний територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг)» пройшли урочистості з нагоди закінчення навчального року.

Перший заступник голови Бахмутської райдержадміністрації Тетяна Єрохіна привітала випускників «Університету третього віку» із закінченням навчання, побажала їм міцного здоров’я, оптимізму, сил і наснаги та презентувала костюми для ансамблю «Берегиня», які згодом отримають учасники творчого колективу.

Директор комунальної установи Ганна Степанова, вітаючи студентів-випускників, подякувала керівництву райдержадміністрації за увагу до роботи територіального центру, співпрацю та допомогу у вирішенні питань, що стосуються основних напрямків його діяльності. 

За підсумками навчального року випускники були нагороджені почесними грамотами, волонтери – подяками за допомогу в організації навчального процесу.  

Випускники, в свою чергу, подякували всім, хто протягом навчального року підтримував «Університет третього віку» в проведенні занять, культурно-просвітницьких і дозвіллєвих заходів, цікавих зустрічей.

Організатори святкового вечора підготували концертну програму. Лунали проникливі вірші, мелодії ретро. А випускники тим часом вже обговорювали, на яких факультетах вони ще хотіли б навчатися, запропонували відкрити факультети англійської мови та вивчення комп'ютерної грамоти з доступом до мережі Інтернет. 

Спілкування у дружньому колі продовжилось чаюванням із солодощами та побажаннями зустрічей в новому навчальному році.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора