A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Під головуванням Дмитра Дресвяннікова пройшло засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій

Дата: 13.05.2019 16:33
Кількість переглядів: 563

Фото без опису

13 травня голова Бахмутської райдержадміністрації Дмитро Дресвянніков провів засідання районної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

На засіданні розглядались питання щодо попередження витоків хімічних речовин, які мають негативний вплив на зовнішнє середовище та небезпечні для здоров’я людей. Дмитро Олександрович наголосив, що на промислових і сільськогосподарських підприємствах необхідно посилити контроль за зберіганням і використанням хімічних речовин, чітко дотримуватись встановлених норм і правил. Також керівник звернув увагу на роботу підприємств, організацій, які здійснюють прийом металобрухту, оскільки під час прийому, зберігання та транспортування металевих ємкостей, конструкцій є вірогідність витоків небезпечних хімічних речовин.

За підсумками роботи комісії визначена низка організаційних і практичних заходів, спрямованих на недопущення виникнення надзвичайних ситуацій на території Бахмутського району.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора