A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Про роботу районних комісій з питань призначення державної соціальної допомоги

Дата: 12.12.2018 16:32
Кількість переглядів: 739

12 грудня під головуванням в.о. голови Бахмутської райдержадміністрації Тетяни Єрохіної пройшли засідання районних комісій з питань призначення державної соціальної допомоги.

Фото без опису

Членами комісії з питань призначення державної соціальної допомоги малозабезпеченим сім’ям сьогодні розглянуті 7 заяв. За результатами розгляду документів п’ятьом малозабезпеченим сім’ям буде призначена державна допомога. За двома заявами прийнято рішення про відмову у призначенні державної допомоги, оскільки працездатні члени цих родин не працюють і не прагнуть використати можливості, передбачені законодавством України, для покращення свого матеріального становища.

Члени комісії з питань призначення житлової субсидії, надання пільг за фактичним місцем проживання сьогодні розглянули 204 заяви, в тому числі 201 – щодо призначення житлової субсидії та 3 заяви про включення до ЄДАРП і надання пільг за місцем проживання. За всіма заявами прийняті позитивні рішення.

На розгляд комісії з питань призначення (відновлення) соціальних виплат внутрішньо переміщеним особам цього разу надійшло 280 заяв. Стосовно 272 заяв державними соціальними інспекторами УПСЗН райдержадміністрації складені акти щодо матеріально-побутових умов сімей за фактичним місцем проживання на території Бахмутського району і за результатами розгляду документів прийняті рішення про призначення різних видів соціальних виплат.

8 внутрішньо переміщеним особам відмовлено у призначенні соціальних виплат, оскільки в ході перевірки відомостей, заявлених у документах, вони були відсутні за фактичним місцем проживання та протягом трьох днів не звернулися до УПСЗН райдержадміністрації.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора