A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Дмитро Дресвянніков провів засідання колегії райдержадміністрації

Дата: 24.04.2019 16:30
Кількість переглядів: 961

Фото без опису

24 квітня голова Бахмутської РДА Дмитро Дресвянніков провів засідання колегії райдержадміністрації, на яке були запрошені місцеві голови, керівники підприємств, представники громадських об’єднань, ЗМІ.

За першим питанням порядку денного начальник фінансового управління райдержадміністрації Любов Бондаренко ознайомила присутніх з інформацією про виконання зведеного бюджету району за І квартал 2019 року. У звітному періоді до зведеного бюджету Бахмутського району з урахуванням трансфертів з держбюджету надійшло 183 975,6 тис. грн. податків і обов’язкових платежів, що становить 28,9 % до річних планових призначень. З них власних надходжень – 62 568,9 тис. грн., що складає 25,9% до річних призначень.

В.о. начальника управління праці та соціального захисту населення райдержадміністрації Ольга Ямполець проінформувала членів колегії та запрошених про організацію відпочинку, оздоровлення дітей та учнівської молоді в 2019 році. Доповідач підкреслила, що особливої уваги та соціальної підтримки потребують діти-сироти та діти, позбавлені батьківського піклування, діти з інвалідністю, з багатодітних і малозабезпечених сімей, а також діти, які  проживають у населених пунктах на лінії зіткнення. Це, безумовно, буде враховано під час організації відпочинку та оздоровлення дітей району.

У 2019 році з районного бюджету виділені кошти в сумі 926,87 тис. грн., з них – 200,00 тис. грн. на придбання 25 путівок для оздоровлення дітей та 726,87 тис. грн. на організацію харчування дітей в пришкільних таборах відпочинку з денним перебуванням.

Роботодавці та профспілки району також розпочали підготовчу роботу щодо оздоровлення та відпочинку дітей працівників, планують придбати путівки до дитячих оздоровчих закладів.

Про підсумки роботи житлово-комунального господарства району в зимових умовах 2018-2019 років і завдання на період підготовки до роботи взимку 2019-2020 років доповіла начальник відділу містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства райдержадміністрації Ольга Недорізова.

Керівник апарату райдержадміністрації Надія Тутова проінформувала про стан виконавської дисципліни в структурних підрозділах райдержадміністрації. За підсумками роботи в І кварталі поточного року виконання управліннями та відділами райдержадміністрації контрольних документів становить 99%.

Після розгляду та обговорення питань порядку денного структурним підрозділам доручено підготувати відповідні проекти рішень колегії райдержадміністрації.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора