A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Пам’ятаємо про наших ветеранів-фронтовиків!

Дата: 07.05.2019 16:29
Кількість переглядів: 606

Наближається День пам’яті та примирення й День перемоги над нацизмом у Другій світовій війні. З нагоди цих пам’ятних дат 7 травня заступник голови Бахмутської райдержадміністрації Юрій Коноп і голова Бахмутської районної організації ветеранів війни, праці, збройних сил та органів правопорядку Людмила Соколко відвідали ветеранів-фронтовиків, які проживають у різних куточках Бахмутського району: учасника бойових дій, інваліда війни І групи Ганну Григорівну Васіну (с. Парасковіївка Соледарської міської ОТГ), учасника бойових дій, учасника боїв за визволення Донбасу, інваліда війни І групи Івана Федоровича Анохіна (м. Сіверськ), учасника бойових дій, інваліда війни І групи Григорія Мартиновича Дацко (м. Сіверськ),  учасника бойових дій, учасника боїв за визволення Києва, інваліда війни І групи Галину Павлівну Коверу         (м. Сіверськ), учасника бойових дій, інваліда війни І групи Пелагею Романівну Шемігон (с. Різниківка Сіверської міської ОТГ). Юрій Антонович від імені керівництва райдержадміністрації, всіх жителів району привітав фронтовиків з Днем перемоги над нацизмом у Другій світовій війні та з найкращими побажаннями вручив їм пам’ятні подарунки з вітальними листівками.

Також Юрій Коноп і Людмила Соколко завітали до жительки с. Бахмутське Соледарської міської ОТГ  Олени Пилипівни Чернишової. В роки Другої світової війни вона, зовсім юна, була членом підпільної організації «Каровська спілка піонерів», яка діяла на території району під час гітлерівської окупації. Юрій Антонович привітав відважну підпільницю з Днем перемоги над нацизмом у Другій світовій війні та з нагоди знаменної події в історії нашої держави вручив святковий подарунок.

Наш святий обов’язок – бути гідними високого подвигу героїв війни і зробити все, щоб сьогодні вони не почували себе одинокими і забутими. Пам’ятаємо про наших ветеранів-фронтовиків!

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора