A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

СЛАВА ГЕРОЯМ НЕБЕСНОЇ СОТНІ!

Дата: 20.02.2019 16:29
Кількість переглядів: 735

Фото без опису

20 лютого делегація Бахмутського району на чолі з головою Бахмутської райдержадміністрації Дмитром Дресвянніковим узяла участь у обласному меморіальному заході до Дня Героїв Небесної Сотні.

У центрі Краматорська пройшов мітинг-реквієм за участі голови Донецької облдержадміністрації Олександра Куця, командувача операції Об’єднаних сил Сергія Наєва, учнівської та студентської молоді, місцевих жителів.

На імпровізованій сцені артисти Донецького академічного обласного драматичного театру (м. Маріуполь) презентували театралізовану постановку про події Революції Гідності. Лунали вірші та пісні, які подумки знов повернули нас до подій 2013-2014 років, що стали доленосними в історії української держави; знов нагадали, як у вогні палав Майдан, де пролилася кров наших співвітчизників.

Учасники мітингу хвилиною мовчання вшанували пам’ять Героїв Небесної Сотні, поклали квіти до їх портретів і приєднались до акції, ініційованої школярами міста: до дерев прив’язали білих паперових янголів – символ вічної пам’яті.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора