A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

На нараді обговорили питання відкриття та функціонування Центру надання адміністративних послуг Часовоярської міської ради

Дата: 07.06.2019 16:29
Кількість переглядів: 1389

Фото без опису

7 червня під головування першого заступника голови Бахмутської райдержадміністрації Тетяни Єрохіної пройшла робоча нарада за участі заступника голови райдержадміністрації Юрія Конопа, фахівців райдержадміністрації та керівництва Часовоярської міської ради, Центру надання адміністративних послуг Часовоярської міської ради.

В центрі обговорення постали питання функціонування ЦНАПу, перелік послуг, які надаватимуться мешканцям міста Часів Яр, а також співпраця з УПСЗН Бахмутської райдержадміністрації з питань надання населенню певних видів адміністративних послуг.

За підсумками наради Часовоярській міській раді доручено сформувати перелік адмінпослуг, які надаватиме їхній ЦНАП, і внести зміни до проекту угоди про співпрацю з УПСЗН Бахмутської райдержадміністрації з урахуванням зауважень і внесених пропозицій.

Тетяна Іванівна зазначила, що питання надання адміністративних послуг жителям м. Часів Яр перебуває на постійному контролі у керівництва Бахмутської райдержадміністрації. Необхідно пришвидшити відкриття ЦНАПу Часовоярської міської ради задля наближення адмінпослуг до населення міста.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора