A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Про роботу районних комісій з питань призначення державної соціальної допомоги

Дата: 24.04.2019 16:27
Кількість переглядів: 615

Фото без опису

24 квітня пройшли чергові засідання районних комісій з питань призначення державної соціальної допомоги, які очолює перший заступник голови Бахмутської райдержадміністрації Тетяна Єрохіна

Члени комісії з питань призначення державної соціальної допомоги малозабезпеченим сім’ям розглянули 5 заяв громадян і за результатами розгляду документів прийняли рішення про призначення всім 5 малозабезпеченим  родинам державної допомоги.

         На засіданні комісії з питань призначення житлової субсидії, надання пільг за фактичним місцем проживання розглянуто 3 заяви,  з них – 2 заяви щодо призначення житлової субсидії та заява про включення до ЄДАРП і надання пільг за місцем проживання. На підставі діючого законодавства членами комісії за всіма заявами прийняті позитивні рішення.

Діяльність вищезазначених комісій спрямована на підтримку найбільш вразливих верств населення: малозабезпечених сімей, пенсіонерів, інвалідів. Разом із тим члени комісій у кожному окремому випадку ретельно вивчають усі надані документи з метою прийняття об’єктивних рішень і недопущення порушень чинного законодавства.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора