A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

На засіданні колегії райдержадміністрації підвели підсумки економічного і соціального розвитку району за 2018 рік

Дата: 30.01.2019 16:25
Кількість переглядів: 678

Фото без опису

30 січня голова Бахмутської райдержадміністрації Дмитро Дресвянніков провів перше у цьому році засідання колегії райдержадміністрації. На засіданні були присутні місцеві голови, керівники підприємств, представники громадських об’єднань та ЗМІ.
На початку роботи колегії Дмитро Олександрович представив присутнім першого заступника голови райдержадміністрації – Тетяну Іванівну Єрохіну та побажав їй успіхів у роботі на новій посаді. 

Далі згідно з порядком денним з доповіддю про виконання зведеного бюджету району за 2018 рік виступила начальник фінансового управління Любов Бондаренко. Слід зазначити, що у звітному періоді до бюджету району надійшло власних доходів загального фонду в сумі 174269,6 тис. грн., що становить 107,0 % до планових річних призначень. Станом на 01.01.2019 прострочена кредиторська заборгованість за захищеними статтями видатків відсутня.
В.о. начальника відділу економічного розвитку і торгівлі райдержадміністрації Анастасія Явтушенко представила проекти двох документів, які визначають основні напрями розвитку району на найближчі роки: Програму економічного і соціального розвитку Бахмутського району на 2019 рік та основні напрями розвитку на 2020 і 2021 роки і Програму розвитку малого і середнього підприємництва в Бахмутському районі на 2019-2020 роки.
Також Анастасія Сергіївна доповіла про виконання Програми розвитку малого і середнього підприємництва в Бахмутському районі на 2017-2018 роки. Із зацікавленістю присутні заслухали її доповідь про виконання Програми економічного і соціального розвитку Бахмутського району на 2018. Обмеженість фінансових ресурсів є одним із чинників, що впливає на реалізацію запланованих заходів. Виконання Програми в цілому становить 79, 1%, що перевищує аналогічний показник за 2017 рік (для порівняння – виконання Програми за 2017 рік становило 62,1%). Загальну тенденцію розвитку економіки району можна вважати задовільною.

Після розгляду питань порядку денного структурним підрозділам доручено підготувати проекти рішень колегії райдержадміністрації з урахуванням результатів їх обговорення.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора