A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Робоча зустріч з питань протидії домашнього насильства

Дата: 26.03.2019 16:22
Кількість переглядів: 747

Фото без опису

 

 

26 березня Бахмутський район відвідала начальник управління сім'ї, молоді та масових заходів національно - патріотичного виховання Донецької облдержадміністрації Лілія Золкіна задля визначення напрямків подальшої співпраці з питань протидії домашньому насиллю.

Під час робочої зустрічі голови Бахмутської райдержадміністрації Дмитра Дресвяннікова та Лілії Золкіної були обговорені перспективи розвитку молодіжного та жіночого руху в Бахмутському районі, облаштування вільного простору для молоді та проведення заходів з національно - патріотичного виховання.   Було знайдено багато точок дотику щодо шляхів розвитку даних напрямків, взаємодії  місцевої влади та управління сім'ї, молоді та масових заходів національно - патріотичного виховання Донецької облдержадміністрації. Лілія Іванівна подякувала за небайдужість до проблем молоді та відзначила успішну роботу двох  молодіжних центрів у м. Світлодарськ і смт Миронівський, які  на сьогодні  активно працюють і долучаються до співробітництва з іншими молодіжними центрами та громадськими організаціями.

Лілія Золкіна провела робочу нараду за участі спеціаліста з питання протидії домашньому насильству Благодійного фонду «Слов`янське серце» (м. Святогірськ) Катерини Ханевої, представників служб і структурних підрозділів райдержадміністрації, що працюють у напрямку протидії домашньому насиллю. В центрі обговорення постали актуальні питання роботи, перспектив створення в районі  соціальних об'єктів для надання допомоги постраждалим від домашнього насильства. 

Після наради начальник управління сім'ї, молоді та масових заходів національно - патріотичного виховання Донецької облдержадміністрації провела особистий прийом мешканців району, яким була надана консультативна допомога щодо вирішення проблемних питань. 

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора