A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Дмитро Дресвянніков провів робочу зустріч з питань адміністративно-територіального устрою Донецької області

Дата: 24.06.2019 16:20
Кількість переглядів: 651

Фото без опису

24 червня голова Бахмутської райдержадміністрації Дмитро Дресвянніков провів робочу зустріч з представниками Донецького центру розвитку місцевого самоврядування на чолі з його директором Сергієм Івахніним.

Учасники зустрічі обговорили питання адміністративно-територіального устрою Донецької області та доцільність створення Бахмутського району в новому форматі, до складу якого увійдуть Бахмутський та Костянтинівський райони, міста Бахмут, Костянтинівка та Торецьк.

Дмитро Олександрович наголосив, що для створення переформатованого Бахмутського району з адміністративним центром у м. Бахмут є історичні, економічні, географічні та демографічні передумови.

За результатами робочої зустрічі досягнута попередня домовленість про проведення 10 липня на базі Донецького центру розвитку місцевого самоврядування (м. Краматорськ) «круглого столу» з питання створення Бахмутського району. На зустріч запропоновано запросити представників Бахмутської, Костянтинівської райдержадміністрацій та райрад, Бахмутської та Костянтинівської міських рад, ВЦА м. Торецьк.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора