A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Виїзна перевірка виробничої діяльності ТОВ «БАХМУТСЬКИЙ РОЗСАДНИК»

Дата: 07.06.2019 16:20
Кількість переглядів: 662

Фото без опису

 

7 червня під головуванням заступника голови Бахмутської райдержадміністрації  Юрія Конопа районна комісія з питань фінансування розвитку виноградарства, садівництва і хмелярства провела виїзну перевірку виробничої діяльності ТОВ «БАХМУТСЬКИЙ РОЗСАДНИК» з метою підтвердження фактичних обсягів робіт, виконаних суб’єктом господарювання. Перевірка проводилась у відповідності до Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для розвитку виноградарства, садівництва і хмелярства, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від  15 липня 2005 року № 587.

Керівник ТОВ «БАХМУТСЬКИЙ РОЗСАДНИК», яке спеціалізується на вирощуванні посадкового матеріалу, Олександр Куліш провів оглядову екскурсію та ознайомив членів комісії з діяльністю господарства.

За результатами виїзної перевірки відбудеться засідання районної комісії, на якому буде  розглянуто питання щодо направлення документів до Міністерства аграрної політики України для надання державної підтримки ТОВ «БАХМУТСЬКИЙ РОЗСАДНИК».           

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора