A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Апаратна нарада першого заступника голови Бахмутської райдержадміністрації Тетяни Єрохіної

Дата: 08.07.2019 16:19
Кількість переглядів: 634

Фото без опису

8 липня перший заступник голови Бахмутської райдержадміністрації Тетяна Єрохіна провела апаратну нараду з керівниками профільних підрозділів. Розглядались питання діяльності  управлінь і відділів райдержадміністрації, першочергові завдання на поточний тиждень.

Як завжди, соціальні питання на першому місці. В.о. начальника УПСЗН райдержадміністрації Лілія Іощенко доповіла керівнику про хід кампанії з оздоровлення та відпочинку дітей, учнівської молоді району. На цьому тижні 53 дитини будуть направлені на оздоровлення до дитячих закладів  м. Святогірськ і с. Брусівка.

На нараді також обговорювались питання організації діяльності закладів охорони здоров’я вторинного рівня, в тому числі Сіверської міської лікарні, підготовки об’єктів соціальної сфери до опалювального періоду, організації обслуговування на дому підопічних КУ «Бахмутський райтерцентр» у період відпусток соціальних працівників.

Тетяна Іванівна наголосила, що забезпечення безперебійного надання соціальних послуг населенню залишається пріоритетним напрямком у роботі райдержадміністрації та її структурних підрозділів, а також підкреслила необхідність чіткого дотримання фінансової дисципліни та постійного контролю з боку керівників питань щодо використання бюджетних коштів.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора