A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Засідання робочої групи з питань придбання житла для дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, та осіб з їх числа

Дата: 18.06.2019 16:14
Кількість переглядів: 676

Фото без опису

18 червня голова Бахмутської райдержадміністрації Дмитро Дресвянніков провів засідання робочої групи з питань придбання житла для дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, та осіб з їх числа. Участь у засіданні взяли представники Часовоярської міської ради та Іванівської сільської ради, які проінформували про стан роботи з придбання житла на умовах співфінансування  для дітей вищезазначених категорій.

Слід відзначити роботу Іванівської сільської ради. На сьогоднішній день вже на завершальному етапі придбання однокімнатної квартири в                           с. Парасковіївка Соледарської міської ОТГ для мешканця с. Іванівське.

За підсумками роботи комісії місцевим радам надані методичні рекомендації з питань придбання житла для дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування. Іванівській сільській раді рекомендовано завершити роботу з оформлення купівлі-продажу житла та визначити дату вручення новому власнику ключів від квартири орієнтовно на початок липня. Часовоярській міській раді доручено активізувати роботу з пошуку та придбання придатного житла.

Також Дмитро Дресвянніков доручив службі у справах дітей райдержадміністрації направити відповідного листа до Покровської сільської ради у зв’язку з низьким рівнем роботи із зазначеного питання.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора