A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

На апаратній нараді розглянули нагальні питання соціальної сфери району

Дата: 03.06.2019 16:11
Кількість переглядів: 647

Фото без опису

Сьогодні перший заступник голови Бахмутської райдержадміністрації Тетяна Єрохіна провела щотижневу апаратну нараду з керівниками профільних управлінь і відділів райдержадміністрації. Розглядались першочергові питання роботи структурних підрозділів соціальної сфери, стан виконання заходів Програми економічного і соціального розвитку Бахмутського району на 2019 рік, використання коштів бюджетів різних рівнів.

Як завжди, пильну увагу Тетяна Іванівна приділила освітній сфері. Обговорювалась робота пришкільних відпочинкових таборів, поповнення шкільного автопарку, підготовка шкіл до нового навчального року. Начальнику відділу освіти Віктору Греку доручено підготувати пропозицій щодо використання залишків освітньої субвенції на ремонт санвузлів у навчальних закладах.

Питання соціального обслуговування населення залишаються постійно в полі зору першого заступника голови райдержадміністрації. Тетяна Єрохіна заслухала інформацію в.о. начальника УПСН райдержадміністрації Лілії Іощенко про роботу щодо призначення та перерахунку житлової субсидії з урахуванням змін у законодавстві, проведення кампанії з організації оздоровлення та відпочинку дітей та учнівської молоді району. Доповідачу доручено надати більш детальну інформацію з цих питань із наведенням кількісних показників.

Також на нараді обговорювалась діяльність КУ «Бахмутський райтерцентр», організаційно-практичні заходи щодо підвищення якості соціального обслуговування підопічних комунальної установи.

Бахмутська райдержадміністрація спільно з місцевими радами проводить роботу щодо придбання житла для дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування. В.о. начальника служби у справах дітей райдержадміністрації Наталя Струсь доповіла керівнику про проведену Часовоярською мською радою роботу з придбання житла на умовах співфінансування за кошти міського та обласного бюджетів. Тетяна Іванівна наголосила, що службі спільно з Часовоярською мською радою слід активізувати роботу за даним напрямком.

У районі поступово розширюється мережа молодіжних центрів. Зокрема, на нараді обговорено питання створення молодіжного центру в селі Зайцеве за кошти сільського та обласного бюджетів. Наразі вже визначене приміщення, де буде розташований майбутній молодіжний центр.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора