A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Міжнародним Комітетом Червоного Хреста проведені інформаційні зустрічі для підприємців Бахмутського району.

Дата: 13.03.2019 16:10
Кількість переглядів: 776

Фото без опису

Міжнародний Комітет Червоного Хреста (МКЧХ) розпочинає реалізацію проектів, спрямованих на відновлення малих і середніх підприємств, які постраждали в результаті конфлікту, шляхом надання грантів для створення додаткових робочих місць. Сума грантової допомоги від 300 тис. грн. до 1 млн. грн. для створення від 4 до 10 нових робочих місць.

За сприяння Бахмутської райдержадміністрації представниками Міжнародного Комітету Червоного Хреста проведені інформаційні зустрічі для мешканців району: 12  березня – у Світлодарській міській раді, 13 березня – в Бахмутської райдержадміністрації. Відкриваючи зустріч, перший заступник голови райдержадміністрації Тетяна Єрохіна підкреслила важливість впровадження в районі Програми МКЧХ, яка сприятиме розвитку підприємництва.

В ході інформаційної зустрічі підприємці району ознайомилися з Програмою МКЧХ з надання грантової підтримки та умовами участі.

28 березня 2019 року планується проведення тренінгів для підприємців у місті Світлодарськ, 03 квітня 2019 року – у м. Бахмут у адміністративній будівлі Бахмутської райдержадміністрації.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора