A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Засідання районної комісії з питань фінансування розвитку виноградарства, садівництва і хмелярства

Дата: 11.06.2019 16:08
Кількість переглядів: 652

Фото без опису

За результатами виїзної перевірки виробничої діяльності ТОВ «БАХМУТСЬКИЙ РОЗСАДНИК» 11 червня заступник голови Бахмутської райдержадміністрації  Юрій Коноп провів засідання районної комісії з питань фінансування розвитку виноградарства, садівництва і хмелярства.

Члени комісії розглянули питання визначення попередніх обсягів компенсації витрат суб’єкта господарювання, пов’язаних із закладенням маточника підщеп яблуні М-9 і доглядом за ним, встановленням системи краплинного зрошення та включення у зведену відомість про фактичні витрати та попередні обсяги компенсації в галузі садівництва.

За підсумками роботи комісії були визначені попередні обсяги компенсації витрат, здійснених ТОВ «БАХМУТСЬКИЙ РОЗСАДНИК», і затверджена зведена відомість про фактичні витрати та попередні обсяги компенсації в галузі садівництва станом на 01.06.2019.

Управлінню агропромислового розвитку та розвитку сільських територій райдержадміністрації доручено підготувати та направити на розгляд до Міністерства аграрної політики та продовольства України документи щодо надання державної фінансової підтримки  ТОВ «БАХМУТСЬКИЙ РОЗСАДНИК».       



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора