A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

На апаратній нараді розглянули нагальні питання соціальної сфери району

Дата: 27.05.2019 16:06
Кількість переглядів: 783

Перший заступник голови Бахмутської райдержадміністрації Тетяна Єрохіна провела апаратну нараду з керівниками профільних структурних підрозділів. Обговорювались питання роботи управлінь і відділів соціальної сфери, основні заходи, заплановані на поточний тиждень.

Тетяна Іванівна наголосила на активізації роботи з реалізації заходів Програми економічного і соціального розвитку Бахмутського району на 2019 рік з урахуванням змін, внесених до Програми і схвалених на сесії Бахмутської райради 22 травня поточного року.

Як завжди, пильну увагу Тетяна Єрохіна приділила питанням соціального захисту. В.о. начальника УПСЗН райдержадміністрації Лілія Іощенко доповіла про стан справ за основними напрямками діяльності управління, в тому числі про організацію відпочинку та оздоровлення дітей. Проінформувала, що до управління вже надійшов орієнтовний перелік дитячих закладів Донецької області (6 відпочинкових і 11 оздоровчих закладів), які батьки можуть обрати для відпочинку та оздоровлення своїх дітей.

На нараді також обговорювались питання підготовки та проведення районного святкового заходу з нагоди відзначення Міжнародного дня захисту дітей. Свято відбудеться 31 травня на базі комунального закладу «Бахмутський районний будинок культури».



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора