A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Спільна турбота про людей з особливими потребами – це наш повсякденний обов'язок

Дата: 10.06.2019 16:04
Кількість переглядів: 553

Фото без опису

У Бахмутському районі приділяється пильна увага соціальній реабілітації людей з особливими потребами.

10 червня перший заступник голови райдержадміністрації Тетяна Єрохіна відвідала смт. Миронівський та вручила двом жителям – особам з інвалідністю – засоби технічної реабілітації, які надійшли до Бахмутського району з м. Дніпро завдяки співпраці райдержадміністрації з ГО «Всеукраїнська організація «Національне об’єднання ветеранів-інвалідів».

Засоби технічної реабілітації отримали Притулюк Юрій Володимирович та Сидорін Віктор Михайлович, які перебувають на обліку в  КУ «Бахмутський райтерцентр» і мають потребу в таких засобах.

Тетяна Єрохіна підкреслила, що спільна турбота про людей з особливими потребами є повсякденним обов'язком усіх гілок влади та громадськості на шляху досягнення благополуччя суспільства в цілому.

Бахмутська райдержадміністрація, КУ «Бахмутський райтерцентр Юрій Притулюк і Віктор Сидорін висловлюють глибоку вдячність керівнику ГО «Всеукраїнська організація «Національне об’єднання ветеранів-інвалідів» Анатолію Горбенку за надану допомогу у вирішенні проблем людей з особливими потребами.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора