A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Засідання Районної ради регіонального розвитку при Бахмутській райдержадміністрації

Дата: 26.12.2018 16:03
Кількість переглядів: 734

Фото без опису

26 грудня голова Бахмутської райдержадміністрації Дмитро Дресвянніков провів засідання Районної ради регіонального розвитку, в якому взяли участь місцеві голови, представники підприємств, засоби масової інформації.
На початку засідання до присутніх звернувся голова райдержадміністрації Дмитро Дресвянніков, підкресливши важливість перспективного планування розвитку території району та налагодження ефективної взаємодії райдержадміністрації з місцевими радами в питаннях напрацювання оптимальної моделі розвитку місцевого самоврядування, здійснення реформ у сфері децентралізації, вирішення проблемних питань життєзабезпечення району.
Дмитро Олександрович також зазначив, що не всі місцеві ради надали свої пропозиції до перспективного плану розвитку територій на 2019-2021 роки. І це даремно, оскільки наявність перспективних планів із затвердженими громадою проектами, механізмами фінансування в рази підвищить інвестиційні перспективи та економічну привабливість населених пунктів району. 
Далі заступник голови райдержадміністрації Тетяна Єрохіна ознайомила присутніх з пропозиціями до перспективного плану розвитку територій на 2019-2021 роки, які надійшли від структурних підрозділів райдержадміністрації та місцевих рад. Після роботи з узагальнення на сьогоднішній день є 77 пропозицій. Слід відзначити соціальну спрямованість наданих проектів. Втілення їх в життя дозволить вирішити нагальні місцеві питання: відновлення інфраструктури, житлового фонду, підвищення якісного рівня надання соціальних послуг населенню. Також Тетяна Іванівна зазначила, що до відбору проектів задля включення до перспективного плану на 2019-2021 роки треба підходити зважено та розуміти, що всі проекти неможливо включити до плану. 
На завершення засідання голова райдержадміністрації Дмитро Дресвянніков підбив підсумки обговорення пропозицій до перспективного плану розвитку територій на 2019-2021 роки. Органам місцевого самоврядування запропоновано доопрацювати надані проекти, враховуючи зауваження та рекомендації.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора