A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Досягти результату можна лише за умови порозуміння та співпраці

Дата: 25.04.2019 16:00
Кількість переглядів: 583

Фото без опису

Перший заступник голови Бахмутської райдержадміністрації Тетяна Єрохіна була запрошена на сесію Часовоярської міської ради, що проходила 25 квітня.

         Тетяна Іванівна подякувала громаді за внесок у розвиток м. Часів Яр і Бахмутського району в цілому. За підтримки Донецької облдержадміністрації, допомоги райдержадміністрації та громади у місті вирішуються важливі питання соціальної спрямованості. В Часовоярській ЗОШ І-ІІІ ступенів № 15 проведено заміну системи опалення, наразі триває робота з реалізації проекту термомодернізації. З метою покращення організації надання адміністративних послуг у місті відкрито ЦНАП. Задля його повноцінного функціонування та створення належних умов для роботи з державними реєстрами необхідно провести захищений канал зв’язок, що і буде зроблено за кошти міського бюджету.

Також Тетяна Іванівна ознайомила депутатів міськради з програмами і проектами різних рівнів, завдяки участі в яких можна залучити інвестиції задля розвитку інфраструктури міста, вирішення соціальних питань.

З метою підведення підсумків минулого фінансового року Тетяна Іванівна закликала депутатів затвердити звіт про виконання міського бюджету за 2018 рік і бути готовими до конструктивної роботи щодо реалізації заходів Програми економічного і соціального розвитку, наповнення міського бюджету та виконання міського і зведеного бюджету району на 2019 рік.

У роботі сесії також взяла участь начальник фінансового управління райдержадміністрації Любов Бондаренко, яка ознайомила депутатів з інформацією про виконання зведеного бюджету Бахмутського району та фінансування установ соціальної сфери м. Часів Яр у минулому та поточному роках. Любов Іванівна нагадала депутатам, що міський, районний  та обласний бюджети тісно пов’язані, тому  несвоєчасне прийняття бюджетних рішень на одному рівні негативно впливає на бюджетну систему в цілому.

За результатами розгляду та обговорення питань порядку денного були прийняті рішення за всіма питаннями, що стосуються бюджету.

– Тільки за умови порозуміння, конструктивного діалогу та співпраці всіх гілок влади можна досягти вагомих результатів щодо розвитку конкретної територіальної громади, підвищення її спроможності вирішувати соціальні та інші питання,  – на завершення роботи сесії підкреслила перший заступник голови райдержадміністрації Тетяна Єрохіна.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора