A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

В Бахмутському районі діти всіх пільгових категорій забезпечені безкоштовним харчуванням

Дата: 11.09.2020 14:05
Кількість переглядів: 582

11 вересня 2020 року голова Бахмутської райдержадміністрації Тетяна Єрохіна провела засідання комісії з питань захисту прав дітей Бахмутської райдержадміністрації. Більшість питань стосувалася надання статусу дітям, які постраждали внаслідок воєнних дій. На 01.09.2020 року статус надано 314 дітям, з них 11, які зазнали поранення.

На порядку денному розглянуто 23 питання та прийняті відповідні рішення, щодо: надання статусу дітям, які постраждали внаслідок воєнних дій та збройного конфлікту, щодо позбавлення батьківських прав, щодо надання дозволу на цілодобове перебування та затвердження звітів про стан виховання, утримання і розвитку дітей в прийомних сім’ях.

За результатами розгляду і обговорення питань, в тому числі із запрошенням батьків, члени комісії прийняли рішення, про надання 20 дітям статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, про доцільність позбавлення матері батьківських прав у відношенні 1 дитини, про надання дозволу на цілодобове перебування 1 дитини та затверджено 2 звіти про стан виховання, утримання і розвитку дітей в прийомних сім’ях.

Згідно діючого законодавства всі діти – учні загальноосвітніх шкіл району, які мають статус ВПО, а також діти, які мають статус , постраждалих внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, безкоштовно харчуються. Вартість харчування складає 22 грн. Також цим дітям в першу чергу пропонуються путівки на оздоровлення.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора