A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

В Бахмутській РДА обговорили питання розвитку майбутньої Світлодарської ОТГ

Дата: 11.09.2020 10:53
Кількість переглядів: 1074

Фото без опису

З метою визначення пріоритетів в соціально-економічному розвитку на 2021 рік Світлодарської ОТГ  і своєчасного планування голова Бахмутської РДА провела робочу нараду з представниками Світлодарської міської ради та структурними підрозділами райдержадміністрації.

  • Під час робочої наради  голови Донецької ОДА Павла Кириленка було зазначено, що сьогодні  головне завдання влади це   забезпечення комфортного та безпечного життєвого середовища для людей незалежно від місця їх проживання, тому вже сьогодні необхідно формувати програму розвитку і визначити, що першочергове, а що другорядне. Структурні підрозділи райдержадміністрації в межах своїх повноважень надали пропозиції, у тому числі і по Світлодарській ОГТГ, але залишаються владні повноваження місцевих рад і вони повинні бути враховані, визначила мету зустрічі голова райдержадміністрації.

Було запропоновано включати  заходи, спрямовані на вирішення актуальних проблемних питань населених пунктів, при цьому опиратися на бюджетні показники. Тетяна Єрохіна зробила акцент на необхідності створення ЦНАПу, тому вже зараз потрібно робити корегування проектно-кошторисної документації та брати участь конкурсних відборах. Гострим  залишається питання стану житлово-комунального, бо саме житловий фонд найбільш постраждав під час бойових дій. Не залишила керівник району поза увагою стан позашкільної освіти, ці питання також повинні бути включені.

Начальник фінансового управління Любов Бондаренко зупинилась на особливостях видатків бюджетів громад. 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора