A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Лікарні Бахмутського району будуть надавати допомогу пацієнтам, які відповідають визначенню випадку COVID-19

Дата: 10.09.2020 15:13
Кількість переглядів: 1435

Фото без опису

З метою запобігання поширенню гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненою коронавірусом SARS-CoV-2 заклади 2 хвилі КНП «Світлодарська багатопрофільна лікарня планового лікування Бахмутської районної ради», КНП «Сіверська багатопрофільна лікарня планового лікування Бахмутської районної ради» та КНП «Часовярська міська лікарня планового лікування Бахмутської районної ради» будуть приймати пацієнтів, які відповідають визначенню випадку COVID-19.

На сьогодні відпрацьовується алгоритм взаємодії первинної та вторинної ланок медицини та готуються палати для прийняття хворих. Лікарні в Світлодарську та Часів Ярі провели відповідні дії, наразі прийняті перші пацієнти.

З метою перевірки стану готовності лікарень та медичного персоналу до прийому хворих голова Бахмутської РДА Тетяна Єрохіна особисто відвідала лікарні та ознайомилася з відповідністю використання ліжок для визначеного контингенту. Керівник району загострила увагу на дотримання маршрутів руху пацієнтів та розміщення хворих в лікарні Часів Яру, у зв’язку з розташуванням на території лікарні госпіталю. Також було оглянуто підготовчі роботи в кабінеті рентгенодіагностики (планується встановлення обладнання в вересні, фінансування на апарат було виділено з обласного та районного бюджету).

Наразі КНП «Світлодарська багатопрофільна лікарня планового лікування Бахмутської районної ради» вже приймає пацієнтів з м. Сіверськ та Бахмута.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора