A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

В Бахмутському районі збільшилась кількість громадян зі статусом ВПО

Дата: 09.09.2020 08:54
Кількість переглядів: 673

Фото без опису

9 вересня відбулося засідання районних комісій з питань призначення житлової субсидії, надання пільг за фактичним місцем проживання і призначення (відновлення) соціальних виплат внутрішньо переміщеним особам.

Голова комісії Тетяна Єрохіна звернула увагу на правильність призначень всіх видів державної допомоги та недопущення порушень при нарахуванні.

Членами комісії з питань призначення житлової субсидії, надання пільг за фактичним місцем проживання сьогодні розглянуто 4 заяви стосовно призначення житлової субсидії та 1 заява про включення до ЄДАРП і надання пільг. За результатами розгляду усі заяви були розглянуті позитивно

На засіданні комісії з питань призначення (відновлення) соціальних виплат внутрішньо переміщеним особам розглянуто 193 заяви. За результатами розгляду усі заяви були розглянуті позитивно. Внутрішньо переміщеним особам будуть призначені різні види соціальних виплат.

Також голова райдержадміністрації звернула увагу на необхідність оперативної передачі справ до управління соціального захисту Бахмутської міської ради.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора