A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Нарада з проблемних питань в Бахмутському районі

Дата: 08.09.2020 12:13
Кількість переглядів: 667

Фото без опису

Голова Бахмутської райдержадміністрації Тетяна Єрохіна провела розширену апаратну нараду з проблемних питань життєдіяльності району. В центрі обговорення постали питання підготовки об’єктів до зими, занепокоєння викликають окремі дитячі садки ( повноваження місцевих рад) та Світлодарська музична школа. Керівник району зазначила незадовільну роботу відповідального структурного підрозділу та надала доручення в найкоротший термін визначитися з фронтом необхідних робіт, а також поросила долучитися до вивчення питання керівництво Світлодарської міської ради.

Також обговорили питання подальшої співпраці управління праці та соціального захисту з майбутніми ОТГ у зв’язку з закінченням процесу децентралізації. Залишається й досі невирішене питання по придбанню житла для дитини-сироти за програмою спів фінансування з обласного бюджету, у зв’язку з тим, що Новолуганською сільською радою ще не виділені кошти. За цими питаннями надані доручення налагодити комунікації з місцевими радами і вирішити питання.

В Калинівці у найближчий час повинні розпочатися роботи по молодіжному центру, всі необхідні документи вже в обласних департаментах на розгляді.

Була заслухана інформація про виконання бюджетів району та місцевих рад, у відповідності до показників відбувається фінансування.

Також під час наради голова РДА запропонувала структурним підрозділам вивчити напрямки та подати заявки до конкурсного відбору проєктів регіонального розвитку, що фінансуватимуться за кошти ЄС у 2021 році, а також довести цю інформацію до місцевих рад.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора