A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Погорільці з Бахмутського району отримають допомогу

Дата: 07.09.2020 13:06
Кількість переглядів: 674

Велика пожежа в Гладосово накоїла багато лиха і для людей, і для природи, майже кожне домогосподарство зазнало шкоди.

Голова Бахмутської РДА Тетяна Єрохіна в супроводі представників групи ЦВС Світлодарськ та офіцерів СЦКК побувала в селищі та зустрілась з мешканцями.

В першу чергу керівник району відвідала пана Ігора, будинок якого повністю згорів. На жаль, житло не підлягає відновленню, тому необхідно вирішити питання подальшого проживання. Як зазначив потерпілий від пожежі, що він залишиться в селищі, буде проживати в одному з будинків, і йому потрібно тільки матеріальна допомога, щоб облаштуватися. Його заява буде розглянута на засіданні районної комісії з надання матеріальної допомоги, зараз допоможуть зібрати необхідні документи.

Після спілкування з мешканцями, було з’ясовано, що вигоріли городи, господарські забудови. Всі будинки, які зазнали наслідків пожежі, включені до відновлення за рахунок обласного матеріального резерву. Постраждалі, а це люди похилого віку,також звернуться за допомогою.

Всього в селищі 160 будинків, і тільки в 20 проживають люди. Багато покинутих домогосподарств і вони дуже заросли травою, що спричиняє загрозу.

Спільно з фахівцями організації «Проліска», ДСНС, райдержадміністрації та місцевої ради зараз надається допомога в підготовці документів.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора