A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Оперативна інформація про велику пожежу в Бахмутському районі (оновлена)

Дата: 05.09.2020 20:35
Кількість переглядів: 850

05 вересня на території Бахмутського району в селищі Гладосове внаслідок загоряння сухої трави відбувається велика пожежа внаслідок чого загорілося 6 приватних будинків та можлива загроза загоряння ще 6 будинків. Для ліквідації пожежі залучено особовий склад і техніка ДПРЗ-23 ГУ ДСНС України у Донецькій області, ДПРЗ-8 ГУ ДСНС України у Донецькій області та КП "Первомайське". У зв'язку з необережним поводженням з вогнем, несвоєчасним оповіщенням сил ДСНС виникла зазначена надзвичайна подія. Ситуація знаходиться під контролем підрозділів ДСНС та Бахмутської райдержадміністрації. Постраждалі відсутні. Райдержадміністрація закликає мешканців Бахмутського району дотримуватись правил поженої безпеки. Будьте обережні! Дбайте про життя та здоров'я ваших близьких!

У разі необхідності постраждалим буде надана допомога в поселенні в гуртожитку Вуглегірської ТЕЦ. З цього питання досягнуто попередніх домовленостей з керівництвом підприємства.

Станом на 20 годину 30 хвилин пожежа локалізована, але осередки загоряння залишаються. Особовий склад місцевих підрозділів ДСНС залишаються на місці з метою недопущення поширення вогню. 6 будинків зазнали наслідків пожежі, 5 з них покинуті господарями, в 1 проживав чоловік. Ніхто з людей


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора