A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Робоча поїздка голови Бахмутської райдержадміністрації

Дата: 04.09.2020 15:27
Кількість переглядів: 643

Фото без опису

Щотижнево голова Бахмутської РДА Тетяна Єрохіна з робочими поїздками відвідує населенні пункти району з метою визначення та вирішення проблемних питань, які знаходяться в рамках компетенції районної державної адміністрації.

Першим об’єктом , який відвідала керівник району стала Миронівська ЗОШ № 2, де ведуться ремонтні роботи малої спортивної зали. Роботи ведуться згідно графіка без порушень, працівники дотримуються правил безпеки та вимог карантину . Проведення ремонту не заважає навчальному процесу. До речі ,голова райдержадміністрації ознайомилась з маршрутами руху учнів та рівнем забезпечення антисептичними засобами. Початкова школа займається на свіжому повітрі, для старших класів передбачена кабінетна система у разі необхідності.

Також Тетяна Єрохіна відвідала Світлодарській ЦДЮТ. Разом з директором Ніною Гусак обговорили питання ремонту глядацької залу, який виконується за допомогою гуманітарної організації.

 Під час зустрічі з головним лікарем КНП «Світлодарська багатопрофільна лікарня планового лікування Бахмутської районної ради» обговорили питання підвищення мінімальної заробітної плати та приведення у відповідність штатного розпису, а також зупинилися на ситуації з забезпечення доступності для мало мобільних верств населення.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора