A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

В Бахмутському районі відбулися мітинги – реквієми

Дата: 04.09.2020 12:33
Кількість переглядів: 773

В смт. Луганське відбувся мітинг – реквієм, присвячений  75-ї річниці закінчення Другої світової війни  та 77- річниці визволення Донбасу від нацистських загарбників. Мітинг пройшов біля пам’ятника воїнам-односельчанам «Скорботна мати». Мешканці селища, військовослужбовці, прихожани Свято-Покровського храму  прийшли згадати героїв, які захищали рідний край в далекі роки, та побажати перемоги героям сьогодення. Мітинг-реквієм відкрився виконанням Гімну України та хвилиною мовчання, вшановуючи пам’ять воїнів усіх армій та воїнів - визволителів рідного  краю, що воювали проти нацизму у Другій світовій війні.

До присутніх звернулась голова Бахмутської райдержадміністрації Тетяна Єрохіна зі словами вдячності захисникам рідної землі та подякувала всім, хто не забуває про подвиг дідів, прадідів та побратимів.

Відбулась панахида за загиблими воїнами, яку відслужив отець Микола.

За ініціативою колективу Районного будинку культури  в с-ще Опитне біля братської могили радянських воїнів Південно-Західного фронту  також пройшов  мітинг – реквієм. Тетяна Єрохіна відзначила, що у такі дні згадують героїв у всіх куточках Донецької області, і  ми сьогодні повинні бути разом, щоб досягти перемоги.

По закінченню мітингу до пам’ятників присутні поклали квіти  та кожний помолився про себе про загиблих .



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора