A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

В Бахмутській РДА обговорювали питання реорганізації

Дата: 03.09.2020 12:03
Кількість переглядів: 1256

Фото без опису

В Бахмутській РДА обговорювали питання життєдіяльності майбутніх новостворених ОТГ та реорганізації районної державної адміністрації у зв’язку з утворенням (збільшенням) Бахмутського району.

Розпочинаючи робочу нараду, голова Бахмутської РДА Тетяна Єрохіна зазначила, що у зв’язку з тим, що до Бюджетного кодексу внесені зміни в частині повноважень проведення видатків районного та місцевих бюджетів, а також будуть створені нові ОТГ, необхідно розпочати роботу по формуванню бюджетів та визначитися з ліквідацією юридичних осіб.

Начальник фінансового управління Любов Бондаренко доповіла про перший етап роботи, а саме зроблено аналіз дохідної частини бюджетів та показники видатків майбутніх ОТГ, зупинилась на термінах оприлюднення проектів бюджетів та прийняття рішень про затвердження. Проекти бюджети майбутніх Світлодарської та Часівоярської ОТГ складають фахівці фінансового управління райдержадміністрації та бухгалтерії діючих міських рад.

Начальник відділу з питань правової роботи, запобігання та виявлення корупції Ольга Анісімова зупинилась на законодавчих актах, які регламентують діяльність місцевих державних адміністрацій та доповіла про внесення змін до деяких законодавчих актів.

За результатами наради керівникам структурних підрозділів необхідно надати пропозиції щодо потреби в коштах для проведення ліквідаційних дій (уразі необхідності), провести роботу з персоналом у галузі дотримання чинного законодавства, зробити інвентаризацію майна та вирішити питання по збереженню архівних фондів.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора