A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

В Бахмутському районі проходить рейд «Урок»

Дата: 03.09.2020 10:47
Кількість переглядів: 602

Фото без опису

За результатами профілактичного рейду «Урок» в Бахмутському районі виявлено одну родину, діти якої не приступили до навчального року.  Діти виховуються в сімї  одинокої матері, хоча біологічний батько проживає спільно з родиною, мати отримує всі гарантовані соціальні виплати на дітей.

Відділом освіти були з’ясовані причини відсутності 1 вересня у школі, вони виявилися суб’єктивними і надуманими. На сьогодні  з батьками працюють фахівці центру соціальних служб та служби у справах неповнолітніх.

Голова Бахмутської РДА Тетяна Єрохіна провела робочу нараду з представниками  відповідальних служб з  питання взаємодії  по виявленню таких дітей та вжиття заходів по поверненню учнів до школи.

Начальник відділу освіти Світлана Гатченко повідомила, що ведеться щоденний моніторинг відвідування школи учнями, оперативна інформація передається до департаменту та здійснюється обмін інформацією зі службою у справах дітей. Особлива увага приділяється тім дітям, які повертаються з відпочинку чи з тимчасово непідконтрольної території. Також було зазначено, що  родини ромів часто міняють місце мешкання, що ускладнює можливість своєчасного відвідування учбового закладу.

За результатами наради було вирішено рекомендувати фахівцям з соціальної роботи  місцевих рад звернуть увагу на родини, які опинились у складних життєвих обставинах.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора