A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

У Бахмутському районі пройшли мітинги – реквієми

Дата: 02.09.2020 16:40
Кількість переглядів: 499

Фото без опису

02 вересня 2020 року у  Бахмутському районі за участю органів місцевої влади відбулися мітинги – реквієми, присвячені  75-й річниці закінчення Другої світової війни.  На мітингах були присутні мешканці  району,  військовослужбовці ЗСУ, творчі колективи    будинків культури та інші. 

У бойових діях та на фронтах Другої світової війни  загинуло близько 75 мільйонів  людей, більша частина із загиблих –  мирне населення. Український народ заплатив дорогу ціну та вніс вагомий внесок у перемогу над нацизмом.    На початку вересня ми відзначаємо 77- річницю визволення Бахмутського району та Донеччини від фашистських загарбників та вшановуємо  воїнів, які віддали своє життя за нашу землю.  При визволенні тільки нашого району загинуло більше 33 тисяч солдат і офіцерів.

На мітингах присутні хвилиною мовчання вшанували пам’ять воїнів усіх армій, що воювали проти нацизму у Другій світовій війні. 

На вшанування пам'яті воїнів Другої світової війни з літературними композиціями виступили представники молодого покоління.

Мітинги завершилися покладанням квітів до пам’ятників загиблим воїнам



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора