A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Міжнародні організації продовжують допомагати Бахмутському району

Дата: 02.09.2020 13:14
Кількість переглядів: 547

В рамках співпраці Бахмутської РДА та неурядової організації «ACTED» по проєкту «Запобігання поширенню та реагування на COVID-19 в районах на Сході України, постраждалих від конфлікту» установам та організаціям району була надана допомога у вигляді антисептичних засобів.

Голова Бахмутської РДА Тетяна Єрохіна звернулась з відповідним листом до керівництва організації, який було позитивно розглянуто. Більше 800 літрів антисептичного засобу передали представники організації представникам освіти та комунальних підприємств. Зустріч відбулася на базі КП «Веста».

Всі школи на лінії зіткнення тепер забезпечені в повному обсязі на період карантину антисептиками, в найближчий час будуть доставлені також безконтактні термометри. Керівництво району звернулось до організації з проханням придбати термометри також для установ культури, відділення денного перебування комунальної установи «Бахмутський районний територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг)» у м. Світлодарськ, Молодіжного центру «Імпульс», Молодіжний центр «Вітер змін».

Керівники і колективи установ і підприємств висловлюють подяку неурядовій організації «ACTED» за співпрацю та допомогу у вирішенні важливих питань.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора