A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Керівництво Бахмутської райдержадміністрації прийняло участь у засіданні колегії Донецької облдержадміністрації в он-лайн режимі

Дата: 27.08.2020 15:04
Кількість переглядів: 609

27 серпня 2020 року  під головуванням голови  Донецької облдержадміністрації, керівника військово-цивільної адміністрації Павла Кириленка відбулося засідання колегії облдержадміністрації в режимі он-лайн, в якій прийняло участь керівництво Бахмутської райдержадміністрації

На порядок денний  колегії були винесені такі питання:

1. Про стан впровадження медичної реформи на території Донецької області.  

2. Про проєкт Програми забезпечення мінімально достатнього рівня безпеки населення і територій області від надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру на 2021-2023 роки.

 

При розгляді першого питання керівництвом області було відзначено, що впровадження медичної реформи на території Бахмутського району по первинній ланці займає одну з лідируючих позицій в області. Що стосується медичної реформи медичних закладів району вторинного рівня то було зазначено, що «КНП Сіверська багатопрофільна лікарня планового лікування Бахмутської районної ради» потребує особливої уваги зі сторони районної влади з цього питання.

До проєкту Програми забезпечення мінімально достатнього рівня безпеки населення і територій області від надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру на 2021-2023 роки Бахмутською райдержадміністрацією були надані пропозиції, які будуть  включені до Програми. У цьому році райдержадміністрацією активно ведеться робота по відновленню житла, яке постраждало під час бойових дій на території району і це було відзначено керівництвом області.

На сьогоднішній день в районі відновлено  за рахунок будівельних матеріалів із обласного матеріального резерву більше 110 будинків на території Луганської, Миронівської селищних та Світлодарській міській радах. На даний час ведуться ремонти зруйнованого житла в селищах Травневе та Гладосове  Новолуганської сільської ради.

Після розгляду та обговорення питань порядку денного колегії голова облдержадміністрації доручив департаментам облдержадміністрації підготувати відповідні проєкти розпоряджень.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора