A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

В Бахмутському районі пільговий проїзд залишиться до кінця року

Дата: 27.08.2020 10:08
Кількість переглядів: 585

Фото без опису

27 серпня 2020 року в Бахмутській райдержадміністрації під головуванням голови Бахмутської райдержадміністрації Тетяни Єрохіної відбулося засідання комісії з питань розрахунків обсягів компенсаційних виплат за пільговий проїзд окремих категорій громадян (далі - Комісія).

В ході роботи члени Комісії розглянули питання щодо укладення договору для відшкодування компенсаційних виплат за пільговий проїзд окремих категорій громадян – мешканців Бахмутського району автомобільним транспортом та перенесення проведення обстеження пасажиропотоку на приміських маршрутах автомобільного транспорту, у зв’язку з поширенням на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19.

Головою Бахмутської райдержадміністрації Тетяною Єрохіною на розгляд Комісії винесено питання щодо підписання договору на здійснення компенсаційних виплат до кінця поточного року в межах наданих бюджетних асигнувань. Відповідне рішення дасть можливість зняти соціальне навантаження та забезпечити громадян окремих категорій правом на пільговий проїзд саме у складний перехідний період реформування нашого району. «На сьогодні ми не маємо можливості відповісти однозначно: коли новообраний депутатський корпус Бахмутської районної ради прийме свої повноваження та матиме можливість працювати повноцінно. Питання підвозу – спільне рішення и ми не можемо залишити поза увагою пільговиків району. Саме цьому пропоную підтримати відповідну пропозицію» - сказала Тетяна Єрохіна. Комісія підтримала цю пропозицію одноголосно.

Враховуючи вище окреслене, громадяни окремих категорій Бахмутського району матимуть можливість користуватися власними пільгами на проїзд по маршрутам № 120 Бахмут (АС) – Часів Яр (ЗА) та № 305 Бахмут (АС) – Новолуганське (ЗА) до кінця поточного року, які здійснюватиме ТОВ «Автотранспортне підприємство 11406».

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора