A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

У Бахмутській райдержадміністрації відбулося засідання колегії в он-лайн режимі

Дата: 26.08.2020 12:55
Кількість переглядів: 782

 Фото без опису26 серпня 2020 року в Бахмутській райдержадміністрації під головуванням голови райдержадміністрації Тетяни Єрохіної відбулося засідання колегії райдержадміністрації в режимі он-лайн.

              На засіданні колегії були розглянуті такі питання:

1. Про виконання Програми економічного і соціального розвитку Бахмутського району на 2020 рік за І півріччя 2020 року. 

2. Про стан підготовки освітніх закладів до нового 2020-2021 навчального року та роботи в осінньо-зимовий період. 

3. Про підсумки збирання ранніх зернових та зерно-бобових культур та хід проведення комплексу осінньо-польових робіт сільськогосподарськими підприємствами Бахмутського району в 2020 році .

Після доповідей начальників структурних підрозділів, під час обговорення вищезазначених питань,  голова райдержадміністрації акцентувала увагу  керівників структурних підрозділів Бахмутської райдержадміністрації   щодо головного завдання — продовження реалізації заходів, намічених Програмою економічного і соціального розвитку району на 2020 рік.

Особливу увагу Тетяною Єрохіною було приділено  стану підготовки освітніх закладів  району  до нового навчального року  в умовах надзвичайної ситуації та з метою запобігання поширенню гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2. Робота, яка проводиться в районі  дозволила реалізувати державну політику в галузі загальної середньої освіти   та провести дієві заходи щодо підготовки освітніх закладів до нового 2020-2021 навчального року  та роботи в осінньо-зимовий період.

 У районі заклади загальної середньої освіти на 100% забезпечені безкоштовними підручниками та всі освітні заклади — всіма необхідними засобами індивідуального захисту для роботи в умовах карантину.

Під час  обговорення третього питання  Тетяна Іванівна подякувала сільгоспвиробникам за високі урожаї ранніх зернових, які були вирощені в районі, не дивлячись на несприятливі погодні умови (середня врожайність по району склала 46,5 ц/га),  та рекомендувала керівникам сільгосппідприємств забезпечити своєчасне завершення робіт по  збиранню пізніх сільськогосподарських культур, оранки зябу та підготовки восени чорних парів, кондиційного насіння озимих зернових колосових культур не нижче ІІ репродукції для посіву під урожай 2021 року.

Після розгляду та обговорення питань порядку денного колегії голова райдержадміністрації доручила структурним підрозділам підготувати відповідні проєкти розпоряджень.

                 Фото без описуФото без опису            Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора