A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

В Бахмутському районі розпочали формування бюджетів

Дата: 25.08.2020 11:38
Кількість переглядів: 715

Фото без опису

Голова Бахмутської РДА Тетяна Єрохіна провела робочу нараду з питань  формування бюджетів у зв’язку із завершенням  адміністративно- територіальної  реформи. До участі були запрошені представники майбутніх ОТГ  , структурних підрозділів райдержадміністрації , бюджетних установ району .

  • На сьогодні районна державна адміністрація працює згідно календарного плану, у тому числі і в галузі  бюджетного законодавства . 25 жовтня відбудуться  вибори,  будуть створені нові громади, але  для своєчасного подання проектів бюджету , нам необхідно вже сьогодні розпочати роботу. Звертаю увагу, що до видатків,  які є на сьогодні  в місцевих радах, додаються  ще інші, тому необхідно провести необхідні розрахунки. Майбутні ОТГ повинні  розпочати новий бюджетний рік без збою та своєчасно, тому ми і беремо на себе таку важливу дільницю роботи, розпочала нараду  Тетяна Єрохіна.

 Начальник фінансового управління Любов Бондаренко зупинилась на складі  доходів, на особливостях прогнозування ат планування. З боку фінансистів надані рекомендації, приклади  таблиць.Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора