A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

У Бахмутському районі відбулись урочистості до Дня Державного Прапору

Дата: 21.08.2020 12:25
Кількість переглядів: 954

21 серпня 2020 року на площі перед адміністративною будівлею райради та райдержадміністрації   відбулось  урочисте підняття Державного прапору України.

До цієї події залучились працівники апарату та структурних підрозділів Бахмутської райдержадміністрації, військовослужбовці, працівники комунальних закладів та творчий колектив Бахмутського  районного Будинку культури.

Урочистості розпочалися з акапельного виконання Державного Гімну України  солістами Бахмутського  районного Будинку культури.

Зі  словами привітання до присутніх звернулась голова Бахмутської райдержадміністрації Тетяна Єрохіна: Щиро вітаю Вас напередодні свята Дня Державного Прапора України!  Це свято всіх поколінь українців. Данина поваги символу держави, який пройшов довгий  героїчний, а часом і трагічний шлях. Урочиста церемонія підняття Прапора у кожного українця викликає найщиріші почуття та гордість за свою Батьківщину. Прапор - символ слави багатьох поколінь українців, він пов'язує воєдино трудові подвиги і бойові перемоги, наукові відкриття та культурні досягнення. Ставлячись з повагою до державних символів України, ми віддаємо дань пам'яті героїчному минулому країни, шануємо непорушний зв'язок часів і спадкоємність поколінь, дбайливо зберігаємо культурні традиції українського народу. Упевнена, що, дивлячись на полотнище Прапора, кожен українець , як житель великої країни, відчуває гордість за свою Батьківщину, за свій великий народ. Від усього серця бажаю Вам, щоб життя завжди було яскравим і багатим, як кольори нашого Державного стягу: синім і мирним, як небо, та жовто-золотистим, як пшеничні поля України! Від щирого серця бажаю кожному мешканцю Бахмутського району миру, добробуту та незламної віри в майбутнє України! Слава Україні!

Урочистості продовжились святковими концертними номерами  солістів Бахмутського  районного Будинку культури. Та традиційно учасники заходу зробили фото на згадку.   


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора