A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Школи Бахмутського району готуються до нового навчального року

Дата: 19.08.2020 13:06
Кількість переглядів: 948

Голова Бахмутської РДА Тетяна Єрохіна під час робочої поїздки відвідала школи та передала від себе безконтактні термометри та засоби індивідуального захисту для педагогів.

Спільно з начальником відділу освіти Світланою Гатченко оглянули завершення поточних робіт у Світлодарському НВК та Світлодарській ЗОШ. На сьогодні завершені ремонти в обох школах, класні кімнати першокласників готові до встановлення меблів та розміщення дидактики. На наступному тижні в районі заплановано отримання всього необхідного для початкової школи. Тетяна Іванівна передала термометри та ознайомилась зі схемами руху, які планується впровадити з 1 вересня.

В Калинівській ЗОШ завершується ремонт спортивної зали , більша частина робіт вже виконана ( кошти були виділені депутатами районної ради у травні). Значний обсяг робіт у цьому році виконано в Миронівській ЗОШ № 1, наразі завершується ремонт вестибюля. Однак відкритим залишається питання фарбування фасаду, голова райдержадміністрації запевнила, що допоможе у цьому питанні, але вже після початку навчального року.

Для того, щоб всі школи розпочали навчальний рік з дотриманням всіх вимог , голова Бахмутської РДА забезпечила всі школи безконтактними термометрами ( 2 термометри на школу), масками індивідуального захисту та гумовими рукавичками. Але цього недостатньо, тому в найближчий час від міжнародної організації АКТЕД також поступлять необхідні засоби. Також з районного бюджету будуть виділені кошти для здійснення закупівель.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора