A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

В Бахмутському районі дякували підрозділам ДСНС за допомогу

Дата: 18.08.2020 08:20
Кількість переглядів: 1071

Фото без опису

У м. Світлодарськ урочисто провели особовий склад зведеного підрозділу Головного управління Державної Служби Надзвичайних Ситуацій України у Рівненській області та інженерну групу частини спеціалізованих рятувальних робіт аварійно-рятувального загону 3 Спеціального центру швидкого реагування ДСНС України. 70 діб тривала ротація підрозділів і за цей час було відбудовано 109 будинків, в рамках Програми відновлення пошкодженних будинків за рахунок обласного матеріального резерву.

Зі словами подяки до рятувальників звернулися директор департаменту цивільного захисту Донецької ОДА Юрій Бойко, голова Бахмутської райдержадміністрації Тетяна Єрохіна, начальник Головного управління Державної Служби Надзвичайних Ситуацій України у Донецькій області Олексій Мігрін. Відзначити приємну подію прийшли колеги з 23 та 8 державних пожежно-рятувальних загонів Головного управління ДСНС України у Донецькій області, представники Луганської селищної ради та комунального підприємства «Лугань».

За сумлінну працю, допомогу та якісну роботу всі рятувальники були нагороджені грамотами, подяками та цінними подарунками.

Зі словами подяки за відремонтовані покрівлі звернулися мешканці Овчаренко Тетяна та Колодрубець Таїсія.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора