A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Про роботу комісії з питань надання матеріальної допомоги в Бахмутському районі

Дата: 17.08.2020 13:10
Кількість переглядів: 817

Фото без опису

Голова Бахмутської райдержадміністрації Тетяна Єрохіна провела засідання комісії з питань надання матеріальної допомоги мешканцям району.

На розгляд комісії було винесено 61 заяву від громадян району, також були запрошені представники місцевих рад, а саме Новолуганської та ВЦА смт Зайцеве з питання розгляду заяв щодо надання матеріальної допомоги громадянам, які постраждали внаслідок проведення антитерористичної операції.

За результатами засідання були прийняті рішення надати матеріальну допомогу 6 особам з тяжкими захворюваннями на суму 30 тисяч грн., 1 мешканці на проведення операції у розмірі 3 тисяч грн., 12 особам, які мають хронічні захворювання, виділили кошти на придбання ліків.

Під час обговорення звертали увагу на стан доходів громадян, наявність дітей та близьких родичів.

Всім ювілярам (37 осіб) була виділено матеріальна допомога у розмірі 500 грн. кожному згідно Положення.

Члени комісії відклали на наступне засідання розгляд заяви мешканця смт Новолуганське у зв’язку з тим, що голова Новолуганської сільської ради не взяв участь у засіданні комісії, щоб надати повну картину про пошкоджене житло мешканця селища. Крім того, члени комісії підняли питання щодо можливої участі місцевих рад у наданні допомоги людям, житло яких постраждало від обстрілів.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора