A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

В Бахмутському районі проведені профілактичні заходи для дітей «Безпечні канікули» в рамках реалізації проекту «Донеччина – згуртована та безпечна»

Дата: 17.08.2020 08:30
Кількість переглядів: 536

Фото без опису

Влітку 2020 року у Донецькій області відділом ювенальної превенції управління ГУ Національної поліції України в Донецькій області, управлінням сім’ї, молоді та масових заходів Донецької облдержадміністрації, Донецьким обласним дитячо-молодіжним центром та за підтримки Бахмутської райдержадміністрації реалізовується проект «Донеччина - згуртована та безпечна». В рамках даного проекту у Донецькій області буде проведено 10 профілактичних заходів у ігровій формі на відкритому просторі для дітей «Безпечні канікули», а саме бесіди з дітьми,  перегляд  мотиваційних соціальних роликів, проведені навчально - розвиваючих ігор для дітей, майстер класи з виготовлення поробок.

12,13,14 серпня 2020 року такі 3 заходи були проведені  в смт.Миронівський (сквер  біля Миронівського селищного Палацу культури), в с. Новолуганське Бахмутського району (площа перед  ЦЕВД «Юність» Новолуганської сільської ради), в м.Світлодарськ (площа перед Молодіжним центром «Імпульс»). Під час проведення профілактичних заходів були проведені групова бесіда-гра та навчально-розвиваючі  ігри, майстер-класи з плетіння браслетів, виготовлення цікавих поробок з кольорового паперу та атласних стрічок, окремо працювали майстри з дитячого  аквагриму. Дітлахи мали змогу весело та з користю провести час, також вони отримали подарунки браслети-флікери, смаколики та солодощі, сік.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора