A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Робоча поїздка голови Бахмутської РДА

Дата: 14.08.2020 15:42
Кількість переглядів: 792

Фото без опису

Голова Бахмутської РДА Тетяна Єрохіна побувала з робочою поїздкою у м. Світдоларськ і відвідала об’єкти, які потребують благоустрою та ремонту.

За запрошенням мешканців будинку № 20 оглянула майбутній дитячий майданчик, спільно з секретарем Світлодарської міської ради розпланували розташування елементів майданчика, пісочниці та обговорили можливість стоянки приватного автотранспорту. На сьогодні більше десятка автомобілів стоять на дитячому майданчику, що заважає і дітям, і батькам. З ініціативною групою домовились зустрітися на наступному тижні і розпочати роботи.

Поскаржилися мешканці міста і на «недострой» в центрі міста – будівля ЦНАПу (Центр надання адміністративних послуг). Керівник району повідомила, що дійсно проблема так і залишається відкритою. На сьогодні ведеться розслідування по факту заволодіння державними коштами і невиконання робіт. Повноваження стосовно цього проекту були виключно у Світлодарської міської ради, і адміністрація не втручалася в діяльність тендерного комітету. На жаль реалізація цього проекту у цьому році неможлива, але якщо буде корегування проектно-кошторисної документації і кошти, то в подальшому в Світлодарській ОТГ може запрацювати ЦНАП.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора