A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Проблеми мешканців Бахмутського району вирішуються спільно

Дата: 14.08.2020 10:01
Кількість переглядів: 838

Фото без опису

Голова Бахмутської районної державної адміністрації Тетяна Єрохіна особисто реагує на звернення громадян ,які надходять під час прийомів та гарячих ліній.

Після початку реалізації в районі обласної програми по відновленню пошкоджених покрівель збільшилась кількість звернень громадян, які хочуть скористатися можливостями цієї програми. На жаль не всі мають підстави для участі , бо обов’язковими умовами являються наявність правовстановлюючих документів та проживання в будинку. Гострим залишається питання ремонту покрівель в Кодемській сільській раді, бо в населених пунктах ради реально проживають по 2 -3 родини. З цього приводу звернулись небайдужі мешканці міста.

Щоб особисто вивчити стан справ, перевірити наявність проживаючих та поспілкуватися з людьми, голова Бахмутської РДА Тетяна Єрохіна виїхала до Миколаївки та Миколаївки 2 (так називають населенні пункти). Софія Павлівна мешкає в селі все життя, покрівлю з черепиці побило під час обстрілів, і вона дуже чекає на ремонтні роботи. А ось до сусіднього будинку можливості добратися не було. Вже кілька років у будинку ніхто не проживає, все заросло травою, і без спілкування з господарем неможливо було прояснити ситуацію. Тому питання поки буде вивчатися.

На жаль керівництво району не завжди може особисто побувати на місцях, тому Тетяна Єрохіна у тісному контакті співпрацює з гуманітарними організаціями. Під час зустрічі з Ганною Тимофєєвою начальником гуманітарного центру у смт Зайцеве обговорили питання можливого співробітництва, а саме в обстеженні умов проживання, надання гуманітарної допомоги. Наразі організація Гуманітарної місії «Проліска» залишається надійним соціальним партнером і колегою райдержадміністрації у багатьох питаннях.

Також керівник району поспілкувалася з представниками Міжнародної організації Червоного Хреста стосовно забезпечення мешканців, які живуть на лінії зіткнення паливом. Досягнуто домовленостей, за що райдержадміністрація висловлює подяку.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора