A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

В Бахмутській райдержадміністрації відбулося засідання комісії з питань захисту прав дитини

Дата: 13.08.2020 13:08
Кількість переглядів: 574

Фото без опису

У Бахмутському районі приділяється пильна увага питанням, що стосуються соціального захисту дітей, забезпечення дотримання їх прав, створення належних умов для їх утримання, виховання та розвитку.

13 серпня 2020 року голова Бахмутської райдержадміністрації Тетяна Єрохіна провела засідання комісії з питань захисту прав дитини Бахмутської райдержадміністрації.

На порядку денному розглянуто 21 питання та прийняті відповідні рішення, щодо: надання статусу дітям які постраждали в наслідок воєнних дій та збройного конфлікту та  затвердження індивідуальних планів соціального захисту дітей-сиріт та дітей позбавлених батьківського піклування, які перебувають на обліку в службі у справах дітей Бахмутської райдержадміністрації.

За результатами розгляду і обговорення питань, в тому числі із запрошенням батьків, члени комісії прийняли рішення, про надання 20 дітям статусу дитини, яка постраждала  внаслідок  воєнних дій та збройних конфліктів, і затверджені індивідуальні плани соціального захисту 2 дітей, позбавлених батьківського піклування.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора